Zoom-sessies beschikbaar

Als het voor u niet mogelijk of niet handig is om op de praktijkruimte in Utrecht Buiten Wittevrouwen te komen, kunnen we de sessies online doen via Zoom. In het algemeen ervaren cliënten dat onlinesessies net zo effectief zijn als face-to-face sessies. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat onlinesessies effectiever kunnen zijn.

Om een online intakesessie te boeken, bel me tijdens praktijkuren op +31640475088 of mail me: info@headandheartwork.nl

Ik mail u een Zoom link een paar minuten voor de sessie. Controleer alstublieft van tevoren dat uw webcam aangesloten is en uw video en audio goed functioneren.

Beperkt budget?

Studenten, mensen met een minimum inkomen, een uitkering of financiële problemen komen in aanmerking voor 20% korting.

Momenteel geen wachtlijst

In tegenstelling tot de situatie in het reguliere geestelijke gezondheidszorg is er geen wachtlijst: een intakesessie kan worden geregeld binnen een paar dagen. Tijdens de intakesessie brengen we je klachten en doelen helder in kaart zodat de therapie en/of counseling met begrenzing en focus gelijk kan beginnen.

Verwijzing indien nodig

NB: Ik werk als volledig zelfstandige alternatieve zorgverlener, waardoor cliënten GEEN recht hebben op vergoeding door hun ziektekostenverzekeraar. Als u per se vergoed wilt worden, kan ik u doorverwijzen aan een collega-therapeut in de regio die de benodigde AGB-codes heeft.

Nederlands of Engels gesproken

Sessies kunnen worden gevoerd in het Nederlands of het Engels. Ik spreek beide talen vloeiend.

Expat zorg – zie ook ExpatCare4U.nl

Ik heb persoonlijke en professionele ervaring met de bijzondere problemen waarmee Engelssprekende expats worden geconfronteerd door in Nederland te komen wonen en werken. Veel expats vinden het moeilijk om te integreren in de Nederlandse samenleving. Ze vinden het een grote uitdaging zich aan te passen aan de Nederlandse cultuur, met zijn ‘vreemde’ gewoonten en sociale codes. Sommige expats worstelen ook met interculturele relatieproblemen. De hamvraag is: hoe kan ik hier – en/of in deze relatie – mijn weg vinden en me thuisvoelen zonder mijn identiteit en eigenheid te verliezen?

Tarieven (incl. 21% btw)

Individuele e-therapie / e-counseling
90-min. Zoom sessie: €112,50

Individuele therapie/counseling
90-min. face-to-face sessie: €121

Relatie e-therapie / e-counseling
gezamenlijke sessies
90-min. Zoom sessie: €150
 

Relatietherapie/counseling
gezamenlijke sessies
90-min. face-to-face sessie: €160

Praktijkuren

ma. 12.00-18.00 | 20.00-21.30
di. 10.00-18.00 | 20.00-21.30
wo. 10.00-18.00 | 20.00-21.30
do. 10.00-18.00 | 20.00-21.30
vr., za. en zo. gesloten *

* behalve in noodgevallen